Smart Bizznizz
                    Strategische Marketing en Meer

Strategie       Marketing     Advies      Reclame      Trading      Meer

 

Internetmarketing

Veel bedrijven hebben tegenwoordig wel een internet-site, maar helaas weinig bezoekers en dus ook weinig of meestal geen internet-omzet. Natuurlijk zijn veel ondernemers opgegroeid in het tijdperk zonder internet en missen dus ook het gevoel hoe zich te laten zien, hoe hun bedrijf of product te verkopen op internet.

Smart Bizznizz ziet het belang van nieuwe distributiekanalen in de benadering van de markt. Internet is niet meer weg te denken uit onze samenleving en economie. Smart Bizznizz is dan ook van mening dat Internet een zeer efficiënt  onderdeel is voor de ondernemer in zijn Strategisch Marketing Plan. De ontwikkeling van het online kopen en dus ook verkopen zet door! Smart Bizznizz helpt de ondernemer bij het opzetten van zijn E-business. Met creatieve ideeën en revolutionaire middelen. Smart Bizznizz neemt de ondernemer veel Marketingwerk uit handen.

Online communicatie en e-commerce worden een steeds belangrijker onderdeel van het marketingbeleid van ondernemingen want of we het leuk vinden of niet, onze klanten en potentiele klanten orienteren zich of kopen steeds meer via het wereld wijde netwerk. Maar betekent het dan ook dat wanneer de onderneming een website heeft, automatisch de orders binnenstromen? Nee, bepaald niet! Marketing via internet vraagt een andere benadering dan off-line marketing. Marketingstrategie en internetmarketingstrategie moeten op elkaar afgestemd worden, maar dit vraagt misschien zelfs wel een volledige koerswijziging! Het is van belang dat uw strategische marketing overeenstemt met de wensen van de internetconsument. Lees meer over zoekmachinemarketing en zoekmachineoptimalisatie >